TIJD VOOR een retraite? Ja Natuurlijk!


Natascha en ik zijn verheugd dat onze vonk is overgeslagen naar een nieuw team! Ze hebben hun krachten en kwaliteiten samen gebundeld. Tamara van Pure Spirits en True Coaching, Diane Zuiderwijk van Thuisreis, Gwenda van Goudsbloem Health Support en Edith Camps laten graag hun lichten stralen. In een volgende retraite werken ze aan verbinding, zodat ook jij je eigen licht weer krachtig kunt voelen. Waarom zou je deelnemen aan dit unieke avontuur? 

 

Verbinding met de Natuur: Te midden van de drukte van het moderne leven vergeten we soms hoe helend en verkwikkend de natuur kan zijn. Het Natuurlijk Retraite geeft je de kans om de natuur weer te omarmen, je te laten inspireren door prachtige landschappen en diepe verbindingen te ervaren die je ziel voeden.

Herstel van Innerlijke Balans: Tijdens onze retraite leggen we de nadruk op het herstellen van de innerlijke balans. Met geleide meditaties, rustige wandelingen en verfrissende activiteiten kun je de drukte achter je laten en je innerlijke rust herontdekken.

 

Persoonlijke Groei: Het Natuurlijk Retraite is niet alleen een ontsnapping, maar ook een gelegenheid voor persoonlijke groei. Je krijgt de ruimte om na te denken over je doelen, dromen en obstakels, terwijl je ondersteuning krijgt van gelijkgestemde deelnemers en ervaren begeleiders.

 

Gezondheid en Welzijn: Je welzijn staat centraal tijdens deze retraite. Geniet van gezonde maaltijden die je energie stimuleren en workshops die je helpen gezonde gewoonten mee naar huis te nemen.

 

Ontdek Nieuwe Perspectieven: Een verandering van omgeving kan leiden tot nieuwe inzichten. Door jezelf uit je dagelijkse routine te halen en nieuwe omgevingen te verkennen, open je de deur naar frisse perspectieven en creatieve ideeën.

Vriendschappen: Het delen van deze ervaring met gelijkgestemde mensen kan leiden tot vriendschappen en een gevoel van gemeenschap. Samen lachen, leren en groeien creëert een band die verder reikt dan de retraite zelf.

 

Zelfzorg in de Spotlight: Hoe vaak neem je echt de tijd voor jezelf? Het Natuurlijk Retraite is een zorgvuldig ontworpen kans om jezelf te verwennen, te koesteren en jezelf op de eerste plaats te zetten.

 

Kortom, het Natuurlijk Retraite biedt je een waardevolle gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, op adem te komen in de natuur en te investeren in je eigen welzijn en groei. Doe mee en ontdek de transformatieve kracht van de natuurlijke wereld en je innerlijke zelf. We hopen je binnenkort te verwelkomen op deze inspirerende reis!

  

Heb je nog geen ervaring met retraites dan is dit de juiste plek voor jou! 

 "Op zoek naar een retraite met een wereld aan mogelijkheden? Welkom bij Natuurlijk Retraite, het mindfulness retraite weekend dat alles biedt wat je zoekt en meer! 

 

Hier vind je de perfecte plek om op te laden, stilte te omarmen, te reflecteren of je voor te bereiden op een nieuwe fase in je leven. Ontdek je ware zelf, onthul je passies en versterk je innerlijke kracht en leiderschap. Onze retraite is een bron van rust en inzicht, speciaal waardevol voor zij die actief streven naar (her)ontdekking van werkplezier en persoonlijke groei.

 

Deze 3-daagse is inclusief overnachting, gezonde, biologische en lichte voeding. Invulling van het programma volgt nog. Jouw investering is €449,- en moed om voor jezelf te durven kiezen.

Interesse volg ons, of stuur een bericht. 

 

 

Kortom, bij Natuurlijk Retraite bieden we jou een scala aan ervaringen en leermogelijkheden. Kom en laat je verrassen, verbinden en vernieuwen – jouw avontuur wacht op je!"

 

  

Kom je alleen of toch liever samen?  

 

Retraite data 2024

Noteer alvast deze data in je agenda voor 2024 voor een volgende Natuurlijk Retraite!

* maandag 24 – woensdag 26 juni
* woensdag 9 – vrijdag 11 oktober

 

Locatie is te Zentire, een plek voor groei, te Horst aan de Maas.

Samen naar het Natuurlijk Retraite weekend!?

 

Een laagdrempelige weekend voor mensen die hun speciale band willen vieren, benadrukken of verdiepen. Door echt kwalitatieve tijd met elkaar door te brengen, met een speciaal optioneel programma. Met een vleugje wellness, ontspanning, verdieping, bezinning en lol. Maar wel met beide benen op de grond. Vergeet het lekkere culinaire eten en een goed glas wijn niet. Relaxen in alle luxe. En dat alles onder begeleiding van professionals. Samen met je moeder, dochter, partner, zus of beste vriendin(nen). Heerlijk tot rust komen en samen mooie herinneringen maken. Geef in het onderstaande formulier door welke kamer je wilt, je mobiele nummer en of je dieetwensen hebt en dat zet ik een kamer voor je in optie.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Foto's eerdere editie Natuurlijk Retraite 


Foto's eerdere editie Natuurlijk Retraite weekend 


Foto's eerdere editie Natuurlijk Retraite weekend 


After movie Natuurlijk Retraite weekend 


               Foto's Natuurlijk Retraite 1-3 november 2019


Foto's Natuurlijk Retraite 1-2 juni 2019