Life changing retreat Portugal 5-5-2024

1 week Portugal, 1 groep: life changing!

  • Ben jij ook zo moe?
  • Loop je steeds tegen dezelfde patronen of problemen aan in je dagelijks leven of weet je het gewoon echt even niet meer?
  • Of kom je met je klachten niet verder in het medische systeem in Nederland?

 

Ga dan met ons mee op reis. Deze retreat is anders. We kunnen met recht zeggen: levensveranderend.

Je wordt letterlijk recht gezet door Dr. Marcoux in de meest brede zin van het woord. Gedurende deze week zal Dr. Marcoux, opgeleid chiropractor in Canada, visueel de ruggengraat onderzoeken en aan de hand van röntgenfoto’s de belemmeringen van jouw atlas en draaier vinden. Tot slot zullen er gedurende de week maximaal twee correcties worden uitgevoerd. Een simpele en pijnvrije handeling waardoor pijn verdwijnt en/of levensenergie weer gaat stromen en je tot totaal nieuwe inzichten komt.

Dit alles klinkt misschien een beetje zweverig, maar is het allesbehalve, vanwege het feit dat hier meer dan 30 jaar neurowetenschappelijk onderzoek aan ten grondslag ligt.

Bij meer dan 90% van de mensen is er sprake van een dislocatie van de atlas en de draaier. Het eerste contact van de zenuwen vanuit de hersenen verloopt via deze verbinding.
Kort gezegd betekent dit dat door deze ‘afwijking’ het lichaam de informatie vanuit jouw hersenen niet 100% kan ontvangen. De correctie welke wordt uitgevoerd door Dr. Marcoux zorgt er dus voor dat die informatie wél weer voor 100% naar het lichaam gaat.
De foto’s zijn nodig om de dislocatie te bepalen.

” Het is een fijne week waarin alles samen komt.”

Gezondheid, rust, beweging, familie opstellingen, wandelingen in de fantastische natuur van Monchique, meditatie, persoonlijke begeleiding en bijzondere ontmoetingen.

Voor wie?

Voor jou. Als je wilt dat alles meer gaat stromen, je lekkerder in je vel wilt zitten, hernieuwde levensenergie wilt ervaren. Als je op een keerpunt in je leven staat, behoefte aan een totale reset hebt, terug naar je kern wilt, van terugkerende kwalen af wilt (zoals eczeem, hoofdpijn, rugpijn, overgangsklachten, etc.).

 

De locatie

Geniet van een bijzonder verblijf midden in de natuur met adembenemende uitzichten op de Monchiqueberg. Caldas de Monchique, zijn bekende thermen vanwege het helende water met een pH van maar liefst 9,5 (hoogste pH gemeten in de wereld).

Het Monchique Resort & Spa – een elegant hotel, gebouwd om de impact op het milieu te minimaliseren – is een waar toevluchtsoord midden in de bergen. Een plek waar je de perfecte balans vindt tussen de luxe van een vijfsterrenhotel en de hulpbronnen die de natuur ons biedt. Monchique is veel meer dan alleen een hotel.
Het is een plek waar je je kunt richten op het verbeteren van jouw welzijn.

Het programma

Inbegrepen:
– Welkomstdrankje
– Luxueus ontbijt-buffet
– Gezellige diners in lokale restaurants
– Ruim vrije tijd
– Lichamelijk en energetisch onderzoek (röntgenfoto’s & energiemeting)
– 2 correctieve behandelingen plus persoonlijke gesprekken door en met Dr. Marcoux
– Hotelovernachting o.b.v. 1 persoons kamer voor 6 nachten
– Prachtig uitzicht op de berg van Monchique met zijn geneeskrachtige bron
– Familie opstellingen sessies en begeleide reflectiemomenten
– Een heerlijke massage/trauma-release van de weke delen
– Vervoer van en naar de luchthaven Faro

De kosten

Kosten vanaf €2.233,- per persoon (3-3-2024) op basis van een 1 persoonskamer en half pension exclusief BTW. Meer informatie over alternatieve data of facturering neem contact met ons op via: Klik hier >>

Op Social Media bieden we een Win actie aan. Hier op zijn de Algemene Voorwaarden Pien & Friends Retraites op van toepassing. Mocht deze reis onverhoopt niet door gaan komt de Win actie te vervallen. Voor de Algemene Voorwaarden klik hier >>

Niet inbegrepen

– Vlucht van en naar Portugal
– Eventuele persoonlijke auto huur

Aanvullend te boeken

– lunch
– 1 op 1 coaching
– TPE behandeling of Profiling door dr MarcouxOns team ontmoeten ? Klik hier >>

Ervaringen van andere deelnemers ontdekken ? Klik hier >>

Meer weten?

We spreken je graag nog even van tevoren of deze retreat passend is voor jou! 
Bellen kan: 06-30325982