Interview


Vraag: “ Vertel eens kort wat over jezelf?”

Sharon: “ Mijn naam is Sharon Calis-Lammers, geboren in 1975 te Amsterdam. In Oude Wetering woon ik samen met mijn man en dochter, en we hebben een groot samengesteld gezin van 6 kinderen waar ik erg trots op ben! 

 

Vraag: "Wie ben jij als coach?"

Sharon: "Ik ben een gecertificeerd wandelcoach ( NLP, MBCT, wandelcoach) en bied resultaatgerichte coaching in combinatie met bewegen, ademhaling, mindfulness en NLP. Tevens heb ik een yin yoga opleiding gedaan wat mooi aansluit op mijn werkwijze. Ik gebruik verschillende technieken in mijn coaching, maar het belangrijkste is dat ik coach vanuit mijn hart. Ik coach met oprechte betrokkenheid, integriteit en een sterk empathisch vermogen. Mijn positivisme en humor maken de wandelcoachtrajecten naast diepgaand ook fris en energiek." 

  

Vraag: "Een drukke baan! Heb je nog wel tijd voor jezelf?”

Sharon: “Absoluut! Ik vind tijd voor mezelf erg belangrijk en dit heb ik ook echt nodig! Heerlijk vind ik het om dan een stuk te gaan lopen, rennen of lekker met een goed boek op de bank te zitten. Yoga en meditatie vind ik ook heel fijn en brengt me veel ontspanning.”  

"Duidelijk weten wat je wilt, het visualiseren, erin geloven en actie ondernemen, is de sleutel tot alles! Manifesteren"

Vraag: “Gaat een coach zelf ook wel eens naar een coach?” 

Sharon: ”Jazeker! We kunnen nu eenmaal allemaal iemand gebruiken die ons een spiegel voorhoudt. Meestal zijn we zelf de oorzaak van onze problemen. In mijn leven heb ik regelmatig gebruik gemaakt van coaching. Ik kampte met best wat patronen en levensvragen die leidde tot veel onrust, paniekaanvallen en uiteindelijk ook tot een burn-out. Dat heeft mij uiteindelijk aangezet om op zoek te gaan naar de juiste hulp voor mij. Ik heb heel wat geprobeerd -van familieopstelling tot ademtherapie- en uiteindelijk, met de juiste coaching, ben ik gekomen waar ik nu ben.”

 

Vraag: "Wat is jouw visie?"

Sharon: "Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun levensverhalen. Ik vind het fascinerend om te zien en horen hoe bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe dit hun levensweg heeft beïnvloed. Soms bewust, soms onbewust. 

Ik geloof dat wanneer je zelf de regie over je eigen leven neemt, je beter in staat bent om je doelen te bereiken.

We hebben helaas geen invloed over wat ons overkomt in het leven, maar wel de keuze hoe we hier mee omgaan, de keuze om dingen anders te doen dan vroeger, vrijheid te zoeken en de keuze om te dromen.

Is dat moeilijk? Het is prachtig om te ontdekken hoe dit werkt. Hoe je door, soms kleine veranderingen in je gedrag, beter in staat bent om je doelen te bereiken. 

 

Duidelijk weten wat je wilt, het visualiseren, erin blijven geloven en actie ondernemen, is de sleutel tot alles! Manifesteren."

Sharon Calis, Inner Support Company, retraites en wandelcoaching

Vraag: "Wat zijn jouw drijfveren?"

Sharon: "We kennen allemaal momenten dat we voor een (grote) keuze staan, alsof je op een kruispunt staat en je een richting moet kiezen. Ook ik heb daar gestaan (wel meer dan eens).  

Om beter te kunnen bepalen welk pad ik moest volgen, of waarom ik altijd juist voor hetzelfde pad koos ben ik een aantal dingen in werking gaan zetten. 

 

Zo ben ik met mensen gaan praten die me echt verder konden helpen en tegelijk met yoga, hardlopen en mindfulness begonnen. Deze combinatie hebben me innerlijke rust, vertrouwen en inzicht gegeven. Mijn interesse om wandelcoach te worden, is dus door eigen ervaring geboren. Inmiddels mag ik met trots zeggen dat ik opgeleid ben tot wandelcoach en wil ik graag mijn kennis en ervaringen met anderen delen.  

Verbinding met anderen en iets voor hen betekenen zijn voor mij de belangrijke drijfveren."

"Het is onbeschrijfelijk wat er gebeurt tijdens een paar dagen retraite"

Vraag: "Het organiseren van retraites, vertel daar eens wat over?"

Sharon: Die droom is een paar jaar geleden uitgekomen. Ik ging zelf regelmatig op retraite en tijdens de laatste, dat was een stilt retraite, ontstond die droom. Ik wilde een plek creëren met gelijkgestemde mensen, waar het veilig voelt om jezelf te zijn, waar verbinding ontstaat. Het is onbeschrijfelijk wat er gebeurt tijdens een paar dagen retraite!!"


Wie ik nog meer ben? Hieronder een overzicht van mijn passies, liefdes en waar ik energie van krijg!