AANBOD

Er lijkt een groeiende behoefte aan aandachtig leven, spiritualiteit, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en self-care. De wereld is aan het veranderen en het is niet makkelijk om je staande te houden in een maatschappij met hoge verwachtingen en weinig tijd. Het is mijn droom om ervoor te zorgen dat iedereen vanuit zijn kracht kan leven en dat we vanuit daar liefdevol met elkaar kunnen omgaan. 

Natuurlijk Retraite, Villa het Bascour

Retraites

De rust opzoeken en even afstand nemen van alles wat je bezighoudt, dat kan tijdens een retraite. Zeker geen overbodige luxe, maar een cadeau aan jezelf. Een dag retraite of juist meerdaags, kijk wat bij jou past.

Wandelcoaching

Loop je vast? Bij wandelcoaching word je gecoacht terwijl je buiten aan het wandelen bent. Dit gebeurt meestal in de natuur of een park. Andere termen die voor deze vorm van coaching gebruikt worden, zijn buitencoaching, natuurcoaching of outdoorcoaching.

 

Film

Jouw verhaal komt op beeld. Een video waarbij je mensen verbindt en inspireert met jouw verhaal. Het is mijn missie om samen met jou een positieve impact te maken op het leven van anderen. Dit doe ik door het produceren van korte documentaires, het vertellen van impactvolle verhalen.

Binnenkort meer hierover.

 


Avondwandeling Amstelveen

Avondwandeling

Ontdek de schoonheid van de natuur tijdens een avondwandeling. De schemering, de volle maan en de mindfulness elementen maken deze wandeling tot een inspirerende en bijzondere belevenis! 

Workshop/training

Workshop: de kunst van passievol werken , Lab44 Zaandam

inspiratie

Er is steeds meer behoefte aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Voed jezelf met nuttige tips, begeleide meditaties en persoonlijke verhalen.