Samenwerking is de brandstof tot ontwikkeling

Ik werk graag samen met mensen, omdat ik denk dat als we samen onze krachten kunnen bundelen, kunnen leren van elkaar en samen mooie dingen kunnen creëren.

 

 

Denk jij er ook zo over en zou je het leuk vinden om samen iets op te pakken­? Neem dan gerust contact met mij op.Hoe organiseer ik een retraite?

Ik ontmoet steeds meer mensen die het leuk zouden vinden om een retraite te organiseren. Dat is ook erg leuk maar er komt veel bij kijken! Het juiste programma, locatie, thema, hoe krijg ik klanten en bijvoorbeeld de annuleringsvoorwaarden.

 

Kan je wel wat hulp hierbij gebruiken, dan kan ik je hierbij helpen! 

 

Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

 


Ik werk o.a. samen met: 

Natascha Smits - Wandelcoach, Doreen Saarloos – CoVitae, loopbaancoaching en mediation, Marielle Ijkel – Buitengewoon Leefstijlcoaching, Edith Camps - Coach, Anke Jenniskens - Coach, Joost van Til - Ademworkshop, Femke van Femke Ontmoet 

Anja van In je element, Mireille de Haas van Sensitief - energetische therapie, Irene Elbers - ontspannings- en sportmassage, Suzanne Buddiger van Gedachterijk - hypnotherapie, Kim van Kiem massage praktijk, Marie-Jose van Megen van Fluitenkruid, Joyce Verhaegh - systemisch werk en familieopstellingen

 

 

 

 


Balansportaal, hét netwerk voor coach, behandelaar & hulpvrager

Ben je een professioneel behandelaar en wil je groeien op social media? Meer potentiële klanten bereiken door je online vindbaarheid te vergroten? Maar houd je je liever bezig met je professie of ontbreekt het je aan kennis? Ontdek dan wat het Balansportaal Netwerk voor jou kan betekenen. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van  burn-out, depressie, angst, hormonen, beweging, voeding, ontspanning, zelfontwikkeling, HSP, verslaving en stressklachten.  Met meer dan 15.000 volgers op Instagram zetten wij jouw behandelmethoden in de schijnwerpers. Wij doen de marketing, jij de behandeling.