Lekker lezen, het recept voor ontspanning

 

Hieronder een greep uit mijn boekenkast. Stuk voor stuk hebben ze mij laten ontspannen, aangegrepen en geïnspireerd. 


Inspiratie en tips


Houtje Happy

Houtje happy
Volg Houtjehappy op Instagram

Houtje happy’s zijn kleurrijk versierde stukjes hout die je kunt verstoppen in de natuur zodat anderen ze vinden. Als je een Houtje happy vindt kun je hem weer verstoppen voor iemand anders om te vinden, maar er zijn ook mensen die ze mee naar huis nemen en ze verzamelen.

Versier het hout met een mooie intentie of affirmatie of een leuke tekening. Het houtje happy
😊

 

 

#houtjehappy (volg houtjehappy op Instagram door op de foto te klikken)


Veertigplus mus

Zoek jij als vrouw fijne inspiratie op het gebied van gezondheid, voeding, voedselallergie, duurzaam leven, beauty, mind, kwaaltjes, afvallen en lifestyle? Dan zit je bij Veertigplus mus helemaal goed! Ik ben Muriel en blog op Veertigplus mus over alles wat ik leuk en interessant vind. Hiermee inspireer ik maandelijks ruim 50.000 vrouwen van jong tot oud. En de naam Veertigplus mus? Tja, dat is gewoon een knipoog naar mijn leeftijd (ik ben de veertig al gepasseerd :-)). Kijk gauw op www.veertigplusmus.nl en laat je inspireren!


Artikel Libelle - 11 bijzondere retraites van Nederland


De mooiste yoga matten en meer...

Kom je naar het Natuurlijk Retraite weekend en heb je nog een sport/yogamat nodig?

Kijk dan hier : Yoga matten

Yogakledingonline.nl is dé webshop voor elke yoga, pilates, meditatie en mindfulness liefhebber.  

Van comfortabele yoga kleding voor dames en heren, tot de aller beste yogamatten, accessoires en meditatie artikelen. Dit brede en kwalitatief goede assortiment wordt aangevuld met mooie woonaccessoires en originele Spirituele Cadeaus voor de ultieme yoga lifestyle experience.

 

 

 


Inspiratiekaart

Jouw persoonlijke inzicht- of inspiratiekaart. De kaarten zijn gebaseerd op het principe dat toeval niet bestaat. Wanneer ik voor jou een inspiratiekaart trekt zal volgens de wet van synchroniciteit een tekst verschijnen die op dat moment voor jou van belang is voor jouw bewustwording. De inzicht- of inspiratiekaart biedt een handige leidraad voor de uitdagingen van je dagelijkse bestaan.

 

Laat je naam achter en in het onderwerpveld: inspiratiekaart en ik stuur jou een kaart. Dankbaarheid

 

Een dankbaarheid pot is een simpele, effectieve, visuele manier om jezelf dagelijks te herinneren waar je dankbaar voor bent. Schrijf elke dag op een briefje waar je dankbaar voor bent en vul de pot.

Dankbaarheid maakt gelukkig! ❤️

 


Druk, druk, druk

Ik pak een kopje koffie en open mijn agenda voor vandaag. Ik ervaar direct een drukkend gevoel in mijn hoofd. Een duizelig gevoel.