Sharon Calis, Inner Support Company (voorheen Retraitewandelcoaching) is opgericht vanuit een passie om mensen te ondersteunen, motiveren en inspireren om weer in verbinding te komen met zichzelf. Vanuit deze verbinding kan je weer voelen waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt en wat goed voor je is. Het creëren van je mooiste leven.

 

Al meer dan 6 jaar heb ik retraites georganiseerd en zelf ervaren welke diepgaande veranderingen het  teweeg kan brengen in het leven van mensen. Het is een reis geweest van ontdekking en groei, waarbij ik heb gezien hoe mensen weer in contact komen met zichzelf en hun innerlijke kracht.

 

 

Een jaar geleden heb ik het bedrijf Sibiz overgenomen en bewust gekozen om mijn focus hierop te richten. Dit heeft me de mogelijkheid gegeven om mijn passie voor het ondersteunen van anderen te blijven volgen, zij het op een andere manier. Hoewel ik nu volledig toegewijd ben aan Sibiz, blijf ik graag anderen ondersteunen die retraites en vergelijkbare ervaringen aanbieden.

 

 

 Aanbod Inner Support

Natuurlijk Retraite meerdaagse Limburg

Life changing retreat Portugal

Familieopstelling avonden

Ouderkerk aan de Amstel

 

Dag retraite Limburg

 Op zoek naar een locatie voor jouw event?

Deze prachtige landelijke locatie in Ouderkerk aan de Amstel, op steenworp afstand van Amsterdam, biedt een grote lichte ruimte met geweldig uitzicht over de polder ‘De Ronde Hoep’. Ontdek ook de prachtige grote tuin met vele mogelijkheden. Echt een ideale plek voor een training of retraite dag (tot 30 personen).


INNER SUPPORT COMPANY WAAR VERBINDING, INNERLIJK WELZIJN en INspiratie Centraal staan