7 BIJZONDERE RETRAITES IN EUROPA

 

Een week lang baden in luxe en op zonovergoten bestemmingen!

 

Wil je op retraite in het buitenland? Dat is geen enkel probleem, want je kunt ontzettend veel bijzondere retraites in het buitenland vinden. Van spirituele ontboezeming tot surffestijn, wat me-time kan nooit kwaad. Zelfontwikkeling, yoga of detox in het zonnetje is natuurlijk wel extra lekker!

 

 

 

 

 

Mijn lijst met 7 bijzondere retraites in Europa:

 

1. Mandali retreats - Mandali · Italie

Het centrum ligt op een uur rijden van Milaan, hoog op een heuveltop met uitzicht op het Ortameer met uitzicht op de Zwitserse Alpen, een idyllische omgeving om rust en helderheid in de geest te vinden.

Alles wat ze bij Mandali aanbieden, is ontworpen en samengesteld om diepe genezing, ontspanning en persoonlijke transformatie mogelijk te maken

 

2. The Mountain Ibiza - The Mountain Ibiza  

Laura organiseert Yoga Retreats, Women Retreats, Couple Retreats, (online) women workshops en privé yogalessen op Ibiza voor diegenen die diep willen ontspannen, zichzelf willen voeden en hun vredige natuur willen onthouden.

Neem een pauze van je dagelijkse leven en voed je lichaam, hart en ziel met The Mountain Ibiza.

 

3. Terra Nova - Terra Nova  Frankrijk

Wil jij een retraite volgen op een magische plek in Zuid- Frankrijk?  Of je nu onze stilteretraite, transformatieretraite, een yogaretraite of een door externe leraren georganiseerde retraite wilt volgen, je bent van harte welkom!

Terra Nova is een compleet centrum waarbij jij centraal staat. Wij zijn er voor jou om jou een ontspannen , leerzame maar soms ook intensieve week te laten beleven.

 

4. Mindful Kompas - Mindful Kompas – Italie Puglia

Zoek jij een volledig verzorgde retraite met een holistisch programma waarin zowel ontspanning, als persoonlijke ontwikkeling op de agenda staat? Dan is deze retraite écht iets voor jou!

Je krijgt een mix van oosters boeddhisme en westerse psychologie en gezondheid. Binnen een week kom je weer in je eigen kracht en ga je met nieuwe energie en inspiratie terug naar huis.

Innerlijke rust en ontwikkeling, in combinatie met genieten van al het moois in het warme, sfeervolle Zuid-Italie; East meets west in optima forma!

 

5. Happy soul travel - Happy Soul Travel Spanje

Op nog geen uur rijden vanaf Malaga, in de bergen bij Marbella, vonden we een geweldig, kleinschalig boutique hotel. Zo’n verborgen paradijsje waar je ook nog eens 365 dagen per jaar terecht kunt. Voor een korte break van een paar dagen, maar ook voor een detox- of yogaweek. Je bepaalt zelf het pakket en de lengte en bevind je in goed gezelschap van mensen uit alle hoeken van de wereld. Wat ook leuk is aan deze plek is dat je makkelijk met je partner kunt komen en elk je eigen programma kunt volgen. Naast de kleinschalige spa is er ook een fitnessruimte en kun je in de omgeving superfijn wandelen. De plek heeft meer een luxe hotelgevoel met allerlei extra activiteiten zoals detoxen en yoga dan een echte yogaretreat.

 

6. Nomadikas – Nomadikas Griekenland

Voor een onvergetelijke week vol plezier, rust en geweldig eten. Je dagen op Zakynthos zullen vol zitten met liefde voor je lichaam, geest en ziel. We hebben deze week zorgvuldig gepland om je het beste van de beste retraite-ervaring te bieden die je ooit zou kunnen hebben tijdens je verblijf op dit prachtige eiland. In de ochtend word je wakker met de zon en kun je genieten van je actieve en creatieve Vinyasa yogalessen die je bewust en zachtjes naar je fysieke grenzen brengen. Daarna wacht je al een gezond ontbijt om je lichaam te voeden. Tot de middag heb je tijd voor wat ontspanning en me-time. Waarom boekt u geen massage? In het geval dat u moeite heeft om te ontspannen in uw vrije tijd, hebben we veel leuke opties voor u beschikbaar.

 

7. Energy retreat Portugal - Energy Retreat  

 Detox met biologische vegan voeding. Laat je verwennen door massages. Wandelen en geniet van de mooie omgeving. Yoga op het strand. Sup op de lagoon. Intuïtief schilderen voor meer inzichten. Een totale reset van lichaam en geest. Tools om na de kuur thuis verder een gezonde leefstijl te leven.

 

Blijf je voorlopig toch liever in Nederland voor een retraite kijk dan hier:

Beste retraites Nederland