Gastenboek


Commentaren: 49
  • #49

    Margriet (zondag, 06 februari 2022 22:03)

    Sharon heb ik leren kennen tijdens een retraite weekeinde, wat ze samen met Natascha organiseerde.
    Wat me vooral erg aansprak was de rustige aanpak van Sharon. Ze was op een prettige manier aanwezig, keek waar ze je eventueel een handreiking kon geven, zonder opdringerig te zijn. Ze zorgde voor een prettige en warme sfeer waarin je prettig en veilig voelde en jezelf kon zijn.
    Mede door haar was het een super fijn en goed weekeinde !

  • #48

    Sensitief Mireille (woensdag, 26 januari 2022 08:28)

    Sharon ken ik via de Retraites waar ik heerlijk mee mocht draaien, werken is niet het juiste woord hierin! Beleven mag ik het benoemen, en mijn werkgevers, Sharon en Natascha, zijn hierin een warm aandeel!! Sharon is iemand die warm ontvangt en gelooft in wat je doet en kan, waarin jij nog twijfelt, is er bij haar geen twijfel mogelijk! Ze luistert zonder oordeel, en pakt aan. Je vraagt en zij denkt gelijk mee, handelt de dingen af waar nodig is! Je kunt hierbij geheel jezelf zijn. Het werken op de retraites, was een feestje, en heeft mij veel gegeven. Vriendelijkheid, Warmte, Verbindend. Het was een deur, die toegang gaf tot een ware mooie ervarende verrijking voor zowel Sensitief als voor mij als persoon Mireille! Ik hoop nog eens terug te keren of als gast om mij geheel te laten verwennen of wieweet als Sensitief!! Dank Jullie liefs Mireille X

  • #47

    Elly (vrijdag, 21 januari 2022 10:25)

    Meteen bij binnenkomst viel alle spanning weg. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat het echt een weekend voor jezelf al worden. Doe vooral wat goed voelt. Er is een programma maar de keuze is aan jou waar je aan meedoet. Ik was samen met een vriendin en wij hebben eigenlijk het hele programma gevolgd, gewoon omdat we dat leuk vinden. Heerlijk om bezig te zijn en ondertussen ook gezellig te kunnen kletsen. En van de andere kant waren voor mij de activiteiten voor persoonlijk inzicht ook heel waardevol. Natascha en Sharon geven je meteen een warm gevoel, zijn betrokken en delen ook hun eigen verhaal.
    Zo genoten van de gezelligheid, ongedwongenheid, de inzicht momenten, de creativiteit, activiteit, en even niks doen. Ook kwam ik mezelf (stiekem) toch weer keihard tegen, maar ook dat is goed.
    Het mooiste vind ik de verhalen en ervaringen van iedereen. Uit elk verhaal neem je iets mee en mag je weer groeien. De verbinding vind ik moeilijk maar ben ik zo naar op zoek. En verbinding is wat ontstaat op zo'n weekend in zo'n korte tijd. Heel mooi!

  • #46

    Maaike (donderdag, 20 januari 2022 10:29)

    Ik voelde me meteen thuiskomen bij Sharon en Natasha. Ik merkte meteen aan hun dat ze zich niet boven de groep zouden plaatsen. Ze straalde meteen rust en warmte uit.
    Ik ben heerlijk tot rust gekomen op de retraite. Het lukte me zelfs om mijn telefoon steeds op de kamer te laten liggen.
    Het fijnste vond ik dat er allerlei activiteiten geregeld waren maar niks moest en alles kon. Je kon er aan meedoen maar je mocht je ook lekker terug trekken in je kamer. Luisteren naar je eigen lichaam. Super!

    Telkens werd er afgestemd op de groep. Wat had de groep op dat moment nodig. Een meditatie, beweging, coaching of creativiteit. Sharon en Natasha voelde dit aan en paste daar steeds het programma op aan.

    De oefeningen die we deden tijdens de ochtend sessies en wandelingen zette je ook weet even aan het denken en zorgde ervoor dat je je persoonlijk verder ontwikkelde.

    De individuele hypnose en de oefeningen in het bos van Suzanne Buddiger van Gedachtenrijk sloot daar mooi op aan.

    Ongelofelijk mooi om te zien hoe je als vreemdelingen van elkaar binnenkomt en hoe je 2 dagen laten als een hechte groep met ieder zijn eigen verhaal naar buiten komt.

    Ik raad het iedereen aan om een keer mee te gaan op Retraite!

  • #45

    Phil (donderdag, 20 januari 2022 10:27)

    Een fijn weekend voor jezelf, zonder verplichtingen, maar met veel te bieden. Of je wil alleen ontspannen of aan jezelf werken. Het kan allemaal in een fijn en vertrouwde sfeer met fijne mensen.

    Irene geeft een heerlijk stoelmassage, en blijft heerlijk met je kletsen als je dat wil. Erg fijn!

  • #44

    Dewi (zondag, 16 januari 2022 12:51)

    Het was mijn eerste keer dat ik mee deed met een retraite. Ik wist niet wat ik moest verwachten maar het was zeker boven verwachting. Gestresst kwamen wij aan omdat we “te laat “ waren maar jullie warme eerste woorden waren “doe lekker rustig aan en doe wat je wilt doen”. Een fijn warm gevoel al bij binnenkomst en meteen een fijne rustige sfeer. Het weekend heeft me wat beter naar mezelf laten kijken en meer laten voelen met mijn hart dan met mijn hoofd. Het was een fijne groep waarin je deelde wat je zelf wilde delen, niets moest en alles mag. Een weekend waar er voor je gezorgd werd en even weg van de dagelijkse realiteit. De rust, de gezelligheid, de persoonlijke touch waren voor mij fijn! Ik zou het zeker aanraden en dit is zeker niet de laatste keer dat ik zoiets ga doen. Het heeft me meer open gezet door lief voor mezelf te zijn en mij kwetsbaar te kunnen openstellen. De groep gaf een veilig gevoel en oordelen waren er niet. Er werd gelachen, gehuild en gerelaxed. De locatie is prachtig en Jan heeft goed voor ons gezorgd met z’n heerlijke maaltijden. De behandelingen die bijgeboekt konden worden waren fijn. Er is een wereld voor me open gegaan en niet gedacht dat dit zo fijn kan zijn!

    Dus wie weet tot een volgende keer en enorm bedankt voor jullie liefde en warme woorden!

  • #43

    Gemmeke (donderdag, 18 november 2021 09:08)

    De herfst retraite was voor mij mijn eerste retraite en wat ik ben ik blij dat ik hierbij mocht zijn!
    Ik heb genoten van de mooie mensen die ik heb ontmoet, de gesprekken die we hebben gehad met een lach en een traan en de mooie omgeving waarin we hebben genoten van de prachtige natuur, het heerlijke eten en de mooie B&B van Jan.
    Ik heb het als heel prettig ervaren dat je naast het leuke aangeboden programma zoals de massages, workshops en oefeningen ook je eigen tijd mocht indelen en dat ik de vrijheid had om te doen wat voor mij goed voelde.
    Deze retraite was voor mij een heel groot cadeau voor mezelf en zeker voor herhaling vatbaar!

  • #42

    Cindy (donderdag, 04 november 2021 09:33)

    Wat heb ik genoten van jullie lieve dames de fijne energie het gevoel dat jullie in dit weekend steken.
    Dan ook jullie gevoel en kwetsbaarheid laten zien in de groep aan ons….
    De locatie, het eten de opdrachten het mogen je eigen dingen doen….
    Gewoon zijn….
    Mooi….
    Voor mij heeft het weekend inzichten, terug naar Cindy, mijn gevoel, mijn zachtheid gebracht.
    Wat was ik verhard door de maatschappij, dingen die er gebeuren in relaties, omgevingen enz enz.
    Zeker voor mij en mijn relatie is dit goed geweest en ik schrijf me bij deze al in voor de eerst volgende 4 daagse.
    Dank jullie wel Natasja en Sharon�

  • #41

    Kelly (dinsdag, 02 november 2021 14:16)

    Als ik Natuurlijk Retraite 4 daagse mag omschrijven zou ik zeggen: Samen meer liefde in de wereld brengen, samen huilen, samen lachen, samen maar zo verschillend. Samen leren, samen dansen, samen verbinden, jezelf mogen zijn. Niets moet alles mag. Lekker eten en aan jezelf werken op je eigen manier en eigen tempo. Het voelt voor mij als thuiskomen, als een warme douche die je elke dag wel zou willen ervaren. Elke keer krijg ik weer zoveel nieuwe inzichten, ontmoet ik gelijkgestemde mensen en neem ik positieve energie mee naar huis. Shout out to het super team die dit mogelijk maakt!

  • #40

    Marcel (dinsdag, 03 augustus 2021 22:37)

    Wauw! Wat een mooie retraite! De openheid, spontaniteit en enthousiasme van de groep, maar vooral ook van Sharon & Natascha was al direct vanaf het begin te voelen. Een veilige omgeving, waar je jezelf kan en mag zijn, aangevuld met een mooie omgeving en een mooie luxe kamer met groot hoekligbad en natuurlijk de fijne grote whirlpool uit de wellnessruimte, zorgden ervoor dat ik helemaal kon ontspannen en ook echt een vakantiegevoel kreeg. Niet om helemaal niets te doen, maar om fijn mee te doen met het gevarieerde en leuke programma. Sharon en Natascha zijn zelf ook heel open en dat vind ik heel bijzonder.
    Het programma is heel divers en ondanks dat er vele activiteiten mogelijk zijn, weten Natascha en Sharon toch iets neer te zetten wat juist luchtig en helemaal niet stressvol aanvoelt. Je kunt zelf bepalen aan welke activiteit je wel of niet wilt meedoen en dit voelde voor mij heel natuurlijk aan allemaal. Ik heb weer stapjes kunnen zetten...
    De groep was heel erg fijn naar elkaar toe. Het enige wat ik als minpunt kan zien, is dat het van mij nog wel wat langer had mogen duren :-)
    Ik geef niet snel een 10, maar toch zeker wel deze keer!
    Dank je wel lieve Sharon en Natascha voor de mooie retraite. En natuurlijk ook de andere deelnemers!

  • #39

    Tamara (dinsdag, 03 augustus 2021 12:23)

    Na veel twijfelen, wikken en wegen toch besloten om mee te gaan op "weekend" want ja we hadden een maandag-woensdag en editie.. Maar nu achteraf ben ik heeeel blij dat ik mee gegaan ben.. Jeetje wat een indrukken, inzichten, mooie mensen en omgeving. Het is echt een cadeautje voor jezelf en niet echt in woorden te omschrijven wat het mij gebracht heeft. Er zijn zoveel balletjes gaan rollen.. Ik heb nog een weg te gaan maar die sla ik nu in met meer vertrouwen dan voorheen.
    Natascha en Sharon heel erg bedankt voor deze waardevolle dagen ��� en natuurlijk ook een dankje naar de andere deelnemers van mijn groepje!

  • #38

    M. (zondag, 20 juni 2021 12:46)

    Toen ik dit retraite weekend ging boeken, voelde het meteen goed en 'wist ik dat dit een mooi weekend zou gaan worden.
    Ik had er superveel zin in maar vond het ook spannend om in m'n eentje op pad te gaan.
    Na de eerste kennismaking bij aankomst verdween dit gevoel.
    Ik voelde me welkom en heb het weekend als een liefdevol en warm bad ervaren.
    Fijne inspirerende mensen ontmoet en mooie inzichten gekregen.
    Dankjewel Sharon en Natascha, jullie zijn een mooi duo, dankzij jullie jullie werd dit retraiteweekend mogelijk gemaakt en konden er zulke mooie en bijzondere dingen ontstaan.
    Ik ga hier nog lang van na genieten en kom zeker nog een terug!

  • #37

    Miranda (vrijdag, 18 juni 2021 18:30)

    Natuurlijk retraite weekend bijna niet te omschrijven wat het met je doet.
    Verbinding met hele mooie mensen die ik  daar heb ontmoet.
    Yoga, massages, therapieën, lekker eten, mooie gesprekken en nog zoveel meer..
    Bijzondere en fijne ervaringen elke dag weer.
    Het liefdevolle weekend zit diep in mijn hart opgeslagen.
    Het zal helpen om de moeilijke dingen te kunnen dragen.
    En ja, ik heb het zeker wel gevoeld.
    Dit is wat er met de zin van het leven wordt bedoeld.

  • #36

    Paulien (vrijdag, 18 juni 2021 14:43)

    Dank jullie wel voor alles! Ik gun jullie nog vele retraites en mensen zoals ik die jullie op deze manier iets moois meegeven voor het vervolgpad in hun leven. Een mooiere vervulling in je leven kan ik me niet bedenken. Jullie zijn hele mooie mensen!

  • #35

    Tessa (maandag, 14 juni 2021 16:15)

    Ik heb geen woorden voor dit weekend, maar ik ben veranderd en er is geen weg terug. Ik voel het licht weer stromen. Zo dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen, wat bijzonder zijn jullie. Dat jullie nog meer mensen mogen raken zoals jullie dat bij mij hebben gedaan. Jullie zijn licht!

  • #34

    Jetty (maandag, 14 juni 2021 16:09)

    Dit weekend (juni 2021) was maatwerk: als mens werd ik aangesproken, als individu. En daarnaast mocht ik onderdeel uitmaken van een groep. De dames van de organisatie en diegene die het programma aanboden; alle lof!
    Ook de inwendige mens werd getracteerd op zuiver voedsel door (kok) Jan.
    Aan iedereen gun ik deze unieke ervaring

  • #33

    Ingenborgh (vrijdag, 14 mei 2021 11:32)

    Wat een fijne ervaring! Alles was tot in de puntjes geregeld. Het eten was fantastisch en de behandelingen waren een fijne toevoeging op het weekend. Zeker een aanrader als je tot rust wilt komen en geïnspireerd wilt raken!

  • #32

    Fenneke (donderdag, 13 mei 2021 22:07)

    Wat een prachtige ervaring. Zulke lieve mensen. Warme omarming . Een mooi programma alles kan, maar niks hoeft. Inzichten gekregen. Ontspannen gevoel. Ga het zeker nog een keer doen.
    Dank jullie wel. �

  • #31

    Hilly (donderdag, 13 mei 2021 20:08)

    Wat een cadeautje aan mezelf, de retraite in mei, prachtige locatie, een fijne groep, zeer prettige begeleiding met een fijn programma, een aanrader!

  • #30

    Joke (donderdag, 13 mei 2021 18:36)

    Voor het eerst een retraiteweekend gedaan. In mijn uppie. Het was heerlijk, luxe, totale ontspanning, gezellig en zooo rustgevend dat ik de maandag er na af moest kicken. Ik kom terug!!

  • #29

    Wilma (zondag, 07 maart 2021 12:58)

    19/ 21 februari 2021 wintereditie, maar met lenteweer en lentesfeer, fantastisch. Prachtig om een weekend me time te mogen beleven op zo'n mooie en luxe locatie met optimale verzorging. Mooie wandelingen en verdieping in de bossen , goede gesprekken, winteravonden buiten bij de vuurkorf. Dit alles heeft mij heel goed gedaan, meer als ik te plekke in de gaten had. Bedankt Natascha Suzanne en Edith. Jullie mogen mij zeker nog een keer verwachten.






  • #28

    Anoniem (dinsdag, 03 november 2020 13:12)

    Dit was voor mij de eerste keer dat ik een retraite weekend had geboekt. Vond het vooraf lastig om mn gezin het weekend achter te laten en heel spannend maar die spanning was vrij snel weg na het warme ontvangst en bij het zien van de andere deelnemers. Wat een cadeau heb ik mezelf gegeven dit weekend! Het had voor mij nog wel een dag langer mogen zijn. De accomodatie, het eten, de oefeningen, de inzichten....het was geweldig en kan hier nog lang van nagenieten. Weet wel dat ik nu elke dag een bedrag opzij leg en om mezelf dit weer cadeau te doen :) Echt een aanrader!

  • #27

    Deelnemer Natuurlijk Retraite weekend (maandag, 02 november 2020 18:04)

    De retraite voelde als een warm bad, waar iedereen zichzelf kon zijn, waar niks moet en alles mag. Waar ik verbinding heb ervaren met mezelf en met de groep. Hulde aan Natascha en Sharon voor de warme begeleiding en alle inzichten!
    Het is een fijne mix van inspanningen ontspanning met veel ruimte voor eigen behoefte, verdieping en verbinding. Van mij het een nacht langer!
    Ik heb al veel verschillende massages en therapieen ervaren, maar Femke haar intuitieve massage is een klasse apart!
    Suzanne (hypnotherapie) weet met haar scherpe vragen de vinger haarfijn op de zere plek te leggen. Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe snel en effectief mijn beperkende overtuiging kon worden getransformeerd in een positieve ervaring!

  • #26

    Nardine (maandag, 02 november 2020 10:21)

    Ik wil jullie, Jan en de groep eindeloos bedanken. Zelf deed ik Mindfulness en heb ik een begin gemaakt om in het moment te zitten. Maar hierdoor is dit 10x zo erg gegroeid en heb ik nieuwe inzichten gekregen waardoor ik alleen maar meer wil. 1000x dank!

  • #25

    Rachel (vrijdag, 04 september 2020 18:43)

    Zelfs in de stromende regen was een wandeling gewoon super relaxt. Een warm welkom en liefdevolle begeleiding. Dank jullie wel en op naar 1 oktober.

  • #24

    Barbara Flesschedrager (vrijdag, 04 september 2020 15:13)

    Gisteravond heb ik in de stromende regen meegelopen met de Vollemaan wandeling, alhoewel ik van tevoren dacht, ga ik wel in de stromende regen...ben ik heel blij dat ik gegaan ben.. jullie oefeningen, tips en rust hebben mij veel rust gebracht. Het lopen in de regen, in je eigen gedachte was heerlijk! 1 oktober staat al in mijn agenda genoteerd! Veel dank

  • #23

    Yara (woensdag, 02 september 2020 14:50)

    Het was heel fijn. Ik heb handvatten om mijn persoonlijke ontwikkeling door te zetten en dat is voor mij van onschatbare waarde!
    Bedankt voor het aanreiken van die toolbox.
    Het was 100% de juiste keuze

  • #22

    Margriet (dinsdag, 01 september 2020 17:18)

    Natuurlijk retraite aug 2020

    Lieve Sharon en Natascha,

    Wat een bijzonder mooi retraite heb ik mogen meemaken.
    Jullie zijn coaches die vanuit jullie hart begeleiden; zo liefdevol en respectvol.
    Een prachtige groep mensen, in een warme en veilige omgeving, geeft volop kansen om jezelf te zijn en je hart te volgen!
    Dank jullie wel, dit weekeinde was 1 groot cadeau!
    Dit weekeinde was ........voedsel voor mijn hart❤️!!!
    Liefs. Margriet

  • #21

    Lenny (dinsdag, 01 september 2020 10:45)

    Wat een prettige mensen zijn jullie! Ik ben blanco naar dit retraite weekend gekomen . Zonder verwachtingen. Nou het ging mijn verwachtigen te boven! Door jullie rustige begeleiding en oog voor iedereen in de groep, heb ik veel inzichten en stappen om te ondernemen gekregen. Het was "makkelijk" voor mij om mijn eigen rol als trainer los te laten en te leggen in zulke liefdevolle handen. Dank je wel!

  • #20

    Jacqueline (woensdag, 17 juni 2020 13:53)

    Volledig jezelf kunnen zijn in een fantastische accomodatie waar rust en groen je omringt. De ontvangst in de luxe kamer was warm.
    Mijn doelen zijn bereikten het heeft mijn doelen zelfs overtroffen.
    Wat ik zoal meeneem: Loslaten, ont-moeten, vertrouwen, vergeet niet te kijken naar wat er wel is en verbinding.

  • #19

    Hera (woensdag, 17 juni 2020 13:47)

    Een heerlijk ontspannen weekend waarin alles mag en niets hoeft. Om uit te rusten, na te denken of gewoon te genieten van het uitzicht. Een aanrader!

  • #18

    Ineke (maandag, 15 juni 2020 21:42)

    Ik heb heerlijke dagen gehad waarin ik heb genoten van de luxe van even niks moeten, de luxe van een prachtige accomodatie, lekker eten, heerlijke massage maar vooral fijne gesprekken en jullie luisterend oor die me goed hebben gedaan. Het heeft me weer bewust gemaakt van waar ik sta, waar ik vanaf kom en waar ik naartoe ga. Het geeft me weer ruimte in mezelf. Dank jullie wel!

  • #17

    Anonieme deelnemer retraite (maandag, 15 juni 2020 21:36)

    Een mooi weekendvol ervaringen. Zet je zintuigen op scherp. Even terug bij jezelf komen.

  • #16

    Sanneke (maandag, 15 juni 2020)

    Natuurlijk Retraite 12-14 juni. Het was een mooi, gezellig, liefdevol weekend met mooie openbaringen en hard aan mezelf werken. Zeer dankbaar voor de mooie, soms confronterende momenten. Super fijne gesprekken met Natascha en Sharon gehad maar ook met sommige deelnemers! Veel liefs

  • #15

    Janneke (woensdag, 27 mei 2020 13:28)

    Ben een tijdje geleden begonnen met een wandelcoachtraject bij Sharon. Vond het eerst wel even spannend maar al direct na de kennismaking voelde het vertrouwd! Het helpt mij enorm. Ik liep tegen wat dingen aan en heb nu meer rust en duidelijkheid. Nu zijn de wandelingen ook prima te doen omdat we netjes afstand houden.

  • #14

    Heide en Carlos (vrijdag, 17 januari 2020 20:02)

    Heerlijke Volle Maan Wandeling!! Bijzondere ervaring om mindfull en in het donker te lopen op een plek (Amsterdamse Bos) die je normaal alleen met daglicht ziet. Heel goed begeleid!!

  • #13

    Saskia (dinsdag, 05 november 2019 19:14)

    Met een brok in mijn keel nam ik afscheid van mijn gezin en moest ik zelfs een traantje wegpinken toen ik naar Vierlingsbeek reed. Zonder verwachtingen reed ik erheen. Ik vond het wel super spannend want aan iets beginnen waarvan ik niet weet wat er mij te wachten staat, is niet mijn ding. Toch heb ik het gedaan omdat uit mijn comfortzone stappen, past bij de fase en het proces waar ik nu in zit. En wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Wat was het een mooi ontspannen en inspirerend weekend voor mij. Even onderdompelen in luxe en helemaal tijd voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden, vooral de mama's onder ons. Waarschijnlijk blijft het niet bij dit weekend, ik zie dit symbolisch als de start van een nieuwe fase en zoals het kaartje zo mooi zei: Elk einde is een nieuw begin. Dank jullie wel!

  • #12

    Rachel (dinsdag, 05 november 2019 10:42)

    Lieve Sharon en Natascha,
    Zo een koele kikker als ik die de stap heeft genomen om me over te geven. Wat heerlijk die rust! Wat een geweldige ervaring, ik heb gelachen en gehuild, wie had dat gedacht. Wanneer gaan we weer? :)

  • #11

    Angelique (maandag, 04 november 2019 16:27)

    Retraite weekend 1-3 november
    Een cadeautje aan jezelf, wat elk mens wat mij betreft minimaal een keer in zijn/haar leven aan zichzelf zou moeten geven.
    In het weekend kan en mag alles. Niks moet! Opdrachten die heldere inzichten geven. Nieuwe dingen proberen. Met 2 bijzondere vrouwen die het weekend organiseren. En bovenal een mooie groep vrouwen waarin iedereen in de waarde gelaten word en niet geoordeeld of veroordeeld word.
    Een meedenkende huisbaas van de accomodatie. Het eten in het weekend is zelfs voor een lastige eter als ik te doen, mits je open staat voor iets nieuws, het eten is van hoge kwaliteit en mooi opgemaakte borden. Het ontbijt lijkt op een high tea. Mooie kamers en wellness faciliteiten.
    Loslaten, rust en voor jezelf kiezen stonden voor mij centraal!

  • #10

    Rocha (maandag, 04 november 2019 15:01)

    Lieve Sharon en Natascha, ik kijk met een glimlach terug op een intens en waardevol retraite weekend!
    Een warme, open en liefdevolle sfeer heb ik ervaren bij jullie, de andere 3 vrouwen en de locatie. Door de kleine groep voelde ik mij eigenlijk meteen op mijn gemak.
    Er was ruimte en tijd om samen, maar ook alleen aan jezelf en opdrachten te werken.
    De luxe villa, mijn ruime kamer met groot bed / douche / bad / uitzicht op de tuin en weilanden en zelfs een verwen goodybag van jullie. Onze gastheer Jan, die deze prachtige locatie runt en als kok een heerlijk ontbijt / lunch en diner heeft uitgeserveerd. Vol verbazing over de positieve effecten van de hypnose therapie en de energetische massage die ik nog nooit eerder ervaren had. De wellness ruimte met sauna en groot bubbelbad. De ontspanningsmassage van een uur. De wandelingen buiten in gesprek of juist heerlijk in stilte lopend door de zon. Zelfs een stortbui doet wonderen. In de avond samen of alleen rond de vuurkorf buiten met een wijntje.
    Alles mocht en niks hoefde. Allemaal boven verwachting! In dit weekend ben ik weer een stukje dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen.
    Bijzonder hoe jullie die ruimte gecreëerd hebben. Jullie zijn twee prachtige, warme en sterke vrouwen! Bedankt voor dit weekend wat een cadeautje is aan jezelf.
    Warme groet, Rocha

  • #9

    Anne (maandag, 16 september 2019 13:16)

    Het was voor mij best een drempel om me op te geven voor een wandelsessie maar toch gedaan en heb er geen moment spijt van gehad! Sharon straalt veel rust uit en ik was meteen op mijn gemak. Een bijzondere ervaring! Raad het zeker aan!

  • #8

    marleen (maandag, 03 juni 2019 20:33)

    Best spannend mijn eerste retraiteweekend. Tot dat ik er was, eigenlijk was de spanning meteen weg. Vriendelijke mensen. Coaches die weten wat ze doen en een veilige sfeer creeeren. Er moet niets maar er is ruimte voor veel. De persoonlijke aandacht en de zorg die aan deze retraite is besteed maakt het zeer waardevol. Dat neem je mee naar huis, daar kun je mee verder.

  • #7

    Doreen (zondag, 02 juni 2019 21:18)

    Voor het eerst heb ik deelgenomen aan een retraite weekend in het zuiden van het land onder begeleiding van Sharon. Een laagdrempelige en geweldige ervaring! Op het programma stond o.a. Mediteren, ademhalingsoefeningen, bewustwording van waar je energie van krijgt en waarvan deze wegloopt en een mindfulness boswandeling. Er was ook voldoende vrije tijd om te sporten of te lezen. Sharon doet het geweldig. Zij zorgt voor een veilige relaxte sfeer. Echt een aanrader!

  • #6

    Rebecca (dinsdag, 21 mei 2019 11:27)

    In de prachtige bergen in Oostenrijk heb ik een mooie mindful wandeling gemaakt met Retraite wandelcoaching. Halverwege de tocht heeft Sharon een meditatie gegeven, waar iedereen ontspannen van werd, er was een hele fijne sfeer. De locatie was fantastisch en Sharon heeft ons begeleid met een kalme warme stem. Echt geweldig. Ik wil zeker ook een keer mee met een volle maanwandeling.

  • #5

    Peggy (maandag, 20 mei 2019 14:06)

    19 april nam ik deel aan de Retraite wandelcoaching - volle maan wandeling. Wat een rustgevend kadootje was dit. De omgeving was prachtig en het lopen in stilte was verrassend ontspannend. De oefeningen die we spelenderwijs mochten doen, zorgden ervoor dat ik daadwerkelijk in contact kwam met een ander deel van mijn lijf. Uit het hoofd en meer rust en ontspanning. En dan die bijzondere volle maan die zich liet zien. Ik heb er veel energie van gekregen! Sharon is een bijzondere vrouw, die liefdevol en heel veel rust uitstraalt, ook met haar stem en treffende woorden. Super relaxt en ik kan deze wandeling aan iedereen aanraden!

  • #4

    Nikos (dinsdag, 07 mei 2019 11:28)

    Sharon is a great person and a great instructor. We had a mindful walk in the mountains of Austria, ending up with a meditation session.

    Sharon really knows how to help you relax and focus on your breath and body with her instructions and soothing voice.

    Would do it again and again and again!

  • #3

    Mariëlle (maandag, 29 april 2019 12:12)

    Sharon is een fijn mens, een warme vrouw bij wie je je direct op je gemak voelt. Zij weet op een prettige manier mindfulness toe te passen tijdens een wandeling, heel fijn om mee te maken en een absolute aanrader!

  • #2

    Joyce (vrijdag, 26 april 2019 18:20)

    Mijn eerste mindful volle maan wandeling is een feit. Fijn om daarbij begeleid te worden door onder andere Sharon. Zij begeleidde een paar oefeningen waardoor ik de wandeling mindful heb beleefd.

  • #1

    Jessica (donderdag, 25 april 2019 20:27)

    Super wandeling gehad! Nieuwe ervaring voor mij. Heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Sharon.